la 16.09.2009, 21:48 nici acest sos nu e varianta corecta mai bine spune-i sos ala bucataras nici intr-un caz bechamel induci oameni in eroare cu morcov ,patrunjel.....si restul informeaza-te mai bine
la 16.09.2009, 22:18 si am investit 1 mil in cartea atsa de sosuri
la 16.09.2009, 22:34 da cum se face sosul asta? nu prea le am eu cu sosurile(ingrasa ) dar din cate stiu cu lapte, faina si unt, cam atata, cred ca radacinile alea ii mai dau numai putin gust aroma acolo nu are ce sa strice ma gandesc
la 22.09.2009, 21:18 da ai dreptate se face doar cu unt, lapte si faina reteta originala italiana se pare ca pana a ajuns la noi a mai cules cate ceva pe drum si intradevar ingrasa lapte ,unt si se foloseste mult la paste mai ales la cele in cuptor cum ar fi lasagne ,cannoli etc bucataras eu care credeam ca sunt retetele tale originae acum stim ca de fapt sunt din cartea de bucate