Sos bechamel

Postat de Sylvia in Clasice
29 Iul 2010 | 9382 vizualizari

E un sos clasic care merge in zeci de combinatii si care ne incanta mereu. Se face in zeci de variante, cu cascaval sau parmezan ras in compozitie, cu verdeturi maruntite chiar si cu fructe confiate maruntite prin el. Eu va dau azi reteta mea de sos clasic pe care puteti apoi sa il imbunatatiti cu ce doriti.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 29.07.2010, 21:46
foarte bun
la 29.07.2010, 21:50
la 29.07.2010, 23:01
tare bunut, dar eu stiam ca la sos de pune laptele cald nu rece si ca utilizam aceeasi cantitate de unt si de faina. Am sa incerc si asa, multumesc de reteta.
la 29.07.2010, 23:19
si 5 furcu dar cand mi-e lene il mai cumpar chit ca gustu nu se compara
la 30.07.2010, 07:27
la 30.07.2010, 09:19
un sos care mie imi place tare mult..........................
la 30.07.2010, 10:39
yami,yami
la 30.07.2010, 13:50
Foarte bun,asa il fac si eu.
la 30.07.2010, 14:46
super...eu stiam ca se face cu smantana park..asa am vazut ...dar imi place reteta asta
la 30.07.2010, 15:18
Yafa laptele rece ajuta foarte mult sa nu se foermeze cocoloasele, cu cat e mai rece cu atat mai bine. Cu cantitatea de unt ce sa zic nu e egala cu cea de faina, sunt 50 de grame de unt si 15 de faina, daca se face in cantitate mai mare se creste putin cea de unt si mult mai mult cea de fain, eu de obicei fac in portia asta ca imi ajunge
la 30.07.2010, 15:18
Ma bucur ca va place, puteti sa testati oricand reteta ca iese f bine si e usoara
la 01.08.2010, 12:38
pot sa iti zic ca azi am facut sosul asta al tau...este delicios..multumesc sylvia...
la 01.08.2010, 14:08
Rocsi ma bucur ca ti-a placut reteta s-a facut usor nu? Sa incerci la fripturi sos bechamel cu ierburi sau cu ardei iute de exemplu eu il exploatez in toate combinatiile posibile.
la 01.08.2010, 14:32
foarte usor...am pus putina vegeta si un strop de boia de ardei eu in plus...si l-am servit cu niste rulouri din muschi de porc...delicios..o sa postez reteta cand am mai mult chef de scris..dar oricum m-a incantat..
la 01.08.2010, 20:14
Rocsi ma bucur , eu am renuntat de ceva vreme la vegeta ca imi e frica totusi de aditivii din ea , imi fac eu de casa o sa postez ceva retete.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking