Sos caramel

Postat de xana in Sosuri
21 Ian 2018 | 1329 vizualizari
Sos caramel

Ingrediente

  • 220 gr zahar
  • 8 linguri apa
  • 120 ml frisca lichida neindulcita
  • 80 gr margarina

Mod de preparare

Amestecam apa cu zaharul pana devine un amestec omogen dar fara ca acesta sa se topeasca complet. Punem la foc mediu pana capata culoarea chihlimbarului fara sa amestecam deloc. Adaugam apoi margarina si amestecam. Luam de pe foc si cu grija adaugam si frisca. 

Cand este cald, sosul este lichid, dar cu cat se raceste va deveni mai gros. Se pastreaza foarte bine la frigider. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Retete similare

Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel

Postat de RODIMUR

Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel

Se curăță, se spală, se scurge de apă și se taie pieptul de pui, în bucăți cu grosimea de 1,5 cm. În vasul în care se va prepara mâncarea se toarnă uleiul și...

Citeste continuarea

Desert entremet cu mousse de caramel

Postat de licurici_lra

Desert entremet cu mousse de caramel

Pentru blat , se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zeama de lamaie si cate o lingura de zahar, amestecandu-se bine de fiecare data.  Se macina 85-90g de migdale,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 21.01.2018, 13:12
Îmi place foarte mult sosul de caramel!
la 21.01.2018, 13:37
Ce bun e la clatite!
la 21.01.2018, 13:38
la 21.01.2018, 13:43
Foarte bun!
la 21.01.2018, 13:46

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking