Desert tort cu biscuiti oreo, ciocolata si mure
Postat de oanapl
Se încălzesc 200g smântână pentru frișcă până aproape de punctul de fierbere. Se oprește focul și se adaugă 200g ciocolată neagră tăiată bucățele mici și se...
Citeste continuareaPentru că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit la crema unui tort, dar și la gofre.
Ingrediente
Mod de preparare
Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele. Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute). Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.
Timp de pregătire: 5 min Timp de gătire: 6 min Porții: 4
Poftă Bună! Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/08/sos-de-capsuni.html Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|
Postat de oanapl
Se încălzesc 200g smântână pentru frișcă până aproape de punctul de fierbere. Se oprește focul și se adaugă 200g ciocolată neagră tăiată bucățele mici și se...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei. Se spumează untul cu zahărul și un praf de sare, apoi se adaugă oul și se mixează bine. Se adaugă jumătate din chefir, făina...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|