Sos de rosii picant

Postat de Ela68 in Pt. peste
15 Aug 2013 | 10002 vizualizari

Despre rosii, numai de bine. Se prepara usor, sunt foarte bune la gust, iar paleta de retete este infinita. Preferatele mele sunt rosiile coapte la gratar, amestecate cu usturoi maruntit, sare si putin ulei. Pentru ca n-am mai fost demult la un gratar cu prietenii, m-am gandit sa fac un sos asemanator, pe care-l pot folosi ca garnitura la friptura sau peste la cuptor sau chiar sa-l congelez pentru iarna.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 16.08.2013, 13:59
la 16.08.2013, 15:51
Cred ca este foarte bun
la 16.08.2013, 17:33
e simplu si bun Rocsi, insa trebuie avut grija la calitatea rosiilor
la 16.08.2013, 23:15
O Doamne ce ar merge un peste fript inbunatatea asta de sos!!!!!!!!
la 16.08.2013, 23:24
peste am facut si eu, dar la cuptor !
la 20.08.2013, 10:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking