Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco
Postat de AdrianUdrea in Pt. carne 27 Mai 2015 | 9254 vizualizari
Cred ca v-am mai spus ca eu sunt responsabilul cu sosurile, sau mujdeiul de usturoi atunci cand Meri face friptura sau cand mergem la gratar. A preparat Meri mai demult acest sos, inspirandu-se de la bucataresele vesele si ne-a placut tare mult, asa ca de data aceasta l-am preparat eu, bineinteles sub indrumarea ei!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 27.05.2015, 16:22
Ce mult ne place! Foarte bun!
la 27.05.2015, 16:24
Multumesc!
la 27.05.2015, 16:30
super,am sa incerc si eu
la 27.05.2015, 16:30
ca bun trebuie sa fie!
la 27.05.2015, 16:36
E bun rau de tot!
la 27.05.2015, 16:38
Iam, iam!
la 27.05.2015, 16:46
Ce bun!
la 27.05.2015, 17:25
super !!!
la 27.05.2015, 17:36
Buuun de tot!
la 27.05.2015, 17:52
bun bun
la 27.05.2015, 18:07
Deci, sa ma duc la Merisor sa cer fripura sau va astept la un gratar la Campina?
la 27.05.2015, 18:16
deosebita
la 27.05.2015, 18:40
bun bun
la 27.05.2015, 18:41
Eu nu mananc dar apreciez.Bravo Adi
la 27.05.2015, 18:57
Imi place tare mult!
COMENTEAZA