Sos de usturoi cu rosii

Postat de merisor67 in Pt. carne
21 Sep 2017 | 2394 vizualizari

Acest sos de usturoi cu rosii, este sosul nostru preferat, în special vara, cu roșii de grădină, bine coapte și îl servim cu orice fel de friptură, pește și cartofi.   Când nu am roșii, îl prepar și cu suc de roșii conservat, sau cu pastă de roșii și ardei.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 22.09.2017, 17:28
Ce mult îmi placeeee!!!
la 23.09.2017, 07:54
Bun!
la 24.09.2017, 09:14
E foarte bun! Mai ales cu pește copt!
la 27.09.2017, 02:23
Gata !!! L-am retinut .Imi place si sunt curioasa cum influenteaza adaugarea otetului balsamic
la 27.09.2017, 14:35
Mihaela, oțetul balsamic mai atenuează șin iuțeala usturoiului.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking