Sos napolitan la borcan
Postat de Ksenya in Conserve 19 Sep 2017 | 7623 vizualizari
Dupa mai multe cautari de un sos pentru paste, in sfarsit am gasit ceea ce imi doream. Desi sosul il stiam, (am avut ocazia sa asist si sa vad cum il gatesc napolitanii) cu aceleasi ingrediente insa modul pe care vi-l prezint, este altul. E usor de facut. Se poate pune si pe iarna la borcan. Daca aveti si putin stoc de legume si crutoane se poate prepara si o supa de rosii fierbinte sau rece. Un sos care, datorita tehnicii de preparare, are un gust aparte. Ideal pentru cei care tin post sau sau de luat la pachet pentru cei cu pitici iubitori de paste. Pentru studenti, pregatit de mame si bunici, pentru toata lumea care vrea sa aiba in casa o baza de sos ,din care se poate dezvolta alte retete.
Sursa de inspiratie a tehnicii de preparare Adi Haidean. Multumesc!
Inapoi la reteta
|