Sos napolitan la borcan

Postat de Ksenya in Conserve
19 Sep 2017 | 7623 vizualizari

         Dupa mai multe cautari de un sos pentru paste, in sfarsit am gasit ceea ce imi doream. Desi sosul il stiam, (am avut ocazia sa asist si sa vad cum il gatesc napolitanii) cu aceleasi ingrediente insa modul pe care vi-l prezint, este altul. E usor de facut. Se poate pune si pe iarna la borcan. Daca aveti si putin stoc de legume si crutoane se poate prepara si o supa de rosii fierbinte sau rece. Un sos care, datorita tehnicii de preparare, are un gust aparte. Ideal pentru cei care tin post sau sau de luat la pachet pentru cei cu pitici iubitori de paste. Pentru studenti, pregatit de mame si bunici, pentru toata lumea care vrea sa aiba in casa o baza de sos ,din care se poate dezvolta alte retete. Sursa de inspiratie  a tehnicii de preparare Adi Haidean. Multumesc!  

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 19.09.2017, 19:51
la 19.09.2017, 21:47
Interesant!
la 20.09.2017, 06:32
Ce fain!
la 20.09.2017, 18:54
Faina reteta!
la 20.09.2017, 22:35
Ce bunatate!
la 21.09.2017, 08:36
Super bun , super idee !
la 21.09.2017, 19:57
Cat de minunat trebuie sa fie! Bravo!
la 22.09.2017, 08:50
Bun!
la 23.10.2017, 12:38
Foarte bun sosul, va face pizza delicioasa!
la 30.06.2019, 13:13

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking