Sos olandez

Postat de elucubratiiculinare in Clasice
5 Iun 2014 | 7961 vizualizari

Unul din cele mai renumite sosuri din bucătăria franceză, cel mai frecvent folosit la ouăle Benedict. La prima citire a rețetei m-am speriat rău, toată lumea spune cum se taie, taie și iar taie acest sos. Sincer este prima dată când îl fac și am fost uimită că nu s-a tăiat :)) Cu un pic de atenție, nu are cum să dea greș!

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 05.06.2014, 17:10
la 05.06.2014, 17:49
Este minunat sosul! Si eu l-am facut si mi-a placut...
la 05.06.2014, 18:05
Favorite
la 05.06.2014, 19:27
la 05.06.2014, 20:08
ce sos bun!
la 05.06.2014, 20:08
la 06.06.2014, 11:45
la 06.06.2014, 13:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking