Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot

Postat de Ksenya in Slow Cooker
28 Oct 2020 | 2499 vizualizari

  Este un sos foarte bun care este apreciat de toata lumea.  Procesul de pregatire este de durata cam 4 ore la foc. De aceea faceti portii mari si congelati sau cum am facut eu, la borcan.  Insa pentru a il prepara mai relaxat, recomand slow cookerul, este mult mai usor.  Nu trebuie pazita oala ca sa nu lipeasca, legumele ies intregi.  Sosul este mult mai bun.  Acest sos este ideal pentru burlaci, studenti sau pentru incepatorii din bucatarie.    

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 28.10.2020, 11:02
Interesant!
la 28.10.2020, 11:07
la 28.10.2020, 13:30
la 28.10.2020, 14:42
la 28.10.2020, 23:37
la 29.10.2020, 17:31
Bun sos!
la 29.10.2020, 20:19
E fain si daca il ai pregatit, imediat poti pregati bunatati cu el!
la 01.11.2020, 13:53
la 04.01.2021, 19:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking