Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot

Postat de Ksenya in Slow Cooker
28 Oct 2020 | 2490 vizualizari
Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot

  Este un sos foarte bun care este apreciat de toata lumea.  Procesul de pregatire este de durata cam 4 ore la foc. De aceea faceti portii mari si congelati sau cum am facut eu, la borcan.  Insa pentru a il prepara mai relaxat, recomand slow cookerul, este mult mai usor.  Nu trebuie pazita oala ca sa nu lipeasca, legumele ies intregi.  Sosul este mult mai bun.  Acest sos este ideal pentru burlaci, studenti sau pentru incepatorii din bucatarie.    

Ingrediente

  • 700 g de carne tocata vita
  • 3-4 cepe tocate marunt
  • 4 linguri ulei
  • Jumatate de punga legume congelate pentru ciorba
  • O cutie de paste de tomate
  • 50 grame unt
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • O lingurita busuioc uscat

Mod de preparare

 

Punem aparatul slow cooker Crock Pot pe modul High, adaugam uleiul, asteptam sa incalzeasca bine, dupa care adaugam ceapa, acoperim cu capac si lasam sa inmoaie bine.

 Adaugam carnea, amestecam si acoperim din nou. Cand carnea s-a sigilat complet fara sa aiba urme de sange, adaugam legumele si lasam 3 ore la modul low.

 Adaugam pasta de tomate si mai lasam o ora.

 La sfarsit adaugam untul, sarea, piperul si busuiocul, amestecam, mai lasam 10 minute.

 Umplem borcanele cu compozitie fierbinte, (capacele si borcanele sterilizate in prealabil).

Inchidem bine si le dam sub patura pana se racesc complect.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

Carnea de porc se lasa peste noapte la marinat, cu ulei de masline, condimente dupa gust si frunze de rozmarin proaspat. Se pun bucatiile marinate in vasul slow cookerului Crock-Pot , setam...

Citeste continuarea

Curry din linte si spanac la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris

Curry din linte si spanac la slow cooker Crock Pot

Ceapa se curăță și se taie mărunt. Morcovii se curăță și taie bucăți grosiere. Aparatul slow cooker Crock Pot se pornește, setează la funcția HIGH ptr 30 minute. Se pune ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2020, 11:02
Interesant!
la 28.10.2020, 11:07
la 28.10.2020, 13:30
la 28.10.2020, 14:42
la 28.10.2020, 23:37

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking