Ingrediente
- 700 g de carne tocata vita
- 3-4 cepe tocate marunt
- 4 linguri ulei
- Jumatate de punga legume congelate pentru ciorba
- O cutie de paste de tomate
- 50 grame unt
- Sare dupa gust
- Piper dupa gust
- O lingurita busuioc uscat
Mod de preparare
Punem aparatul slow cooker Crock Pot pe modul High, adaugam uleiul, asteptam sa incalzeasca bine, dupa care adaugam ceapa, acoperim cu capac si lasam sa inmoaie bine.
Adaugam carnea, amestecam si acoperim din nou. Cand carnea s-a sigilat complet fara sa aiba urme de sange, adaugam legumele si lasam 3 ore la modul low.
Adaugam pasta de tomate si mai lasam o ora.
La sfarsit adaugam untul, sarea, piperul si busuiocul, amestecam, mai lasam 10 minute.
Umplem borcanele cu compozitie fierbinte, (capacele si borcanele sterilizate in prealabil).
Inchidem bine si le dam sub patura pana se racesc complect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|