Sote de ciuperci, cu ceapa verde si usturoi

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
19 Mar 2020 | 559 vizualizari

Acesta este un preparat rapid și foarte gustos, care poate însoți, ca garnitură, o bucată de carne, sau poate fi servit simplu, cu pâine prăjită, la un mic dejun frugal. Mai mult chiar, o lingură de sote de ciuperci înăbușite poate da un gust excelent unui piure de cartofi, sau unei porții de paste. Eu am folosit ciuperci din conservă, pentru că aveam mai puțin timp la dispoziție, dar ciupercuțele proaspete champignons pot fi chiar mai bune, deși va fi nevoie de câteva minute în plus pentru a le prepara astfel, înăbușit, cu ceapă verde și usturoi. Le-am savurat simplu, cu pâine prăjită și tare bune au mai fost...! 

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 19.03.2020, 20:43
Mulțumesc frumos, Ancutsa!
la 20.03.2020, 01:09
ce bine arata!
la 20.03.2020, 06:45
Mă bucur că-ți place, Andreea...! Mulțumesc frumos, pentru apreciere!
la 21.03.2020, 20:16
Un preparat numai bun si potrivit pentru aceste zile!
la 21.03.2020, 21:51
Pentru cei care iubesc ciupercile, cred că este bun oricând. Iar pentru noi, da, este excelent acum... Mulțumesc frumos, Rocsi!
la 22.03.2020, 12:09
Tare bine mai arata!
la 22.03.2020, 12:20
Îți mulțumesc frumos, Mirela, pentru apreciere!
la 23.03.2020, 09:52
Gustos!
la 23.03.2020, 10:07
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking