Sote de pui cu legume si sos agridulce

Postat de adelina_ktza in Pui
17 Aug 2013 | 3514 vizualizari
Sote de pui cu legume si sos agridulce

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui dezosate
  • 2 ardei capia
  • 2 morcovi
  • O mana de pastai verzi
  • O ceapa
  • Sare si piper dupa gust
  • Ingrediente sos
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri ketchup
  • 3 linguri apa

Mod de preparare

Se taie pulpele si legumele fideluta. Intr-o tigaie se pune la incins 3 linguri de ulei si se adauga pulpele si morcovii, se lasa 10 min dupa care se adauga si padtaile si ardeii se mai lasa 10 min si se adauga si ceapa, sare si piper dupa gust, dupa care mai lasa 15 min la foc potrivit si gata sote-ul!

SOSUL AGRIDULCE: intr-o craticioara punem toate ingredientele enumerate mai sus  si punem la foc potrivit  timp de 5 -10 min pana da in clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pui cu legume si sos agridulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Postat de Mihaela11_jo

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

   Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru pui. Ardeiul de 3 culori se taie julien si se pune   la calit cu putina...

Citeste continuarea

Perisoare de pui cu smantana

Postat de Dya

Perisoare de pui cu smantana

Tocam pieptul de pui (daca nu l-am cumparat deja tocat), adaugam cele doua oua si sarea si piperul dupa gust. Omogenizam compozitia si formam perisoarele pe care le vom pune impreuna cu supa de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2013, 20:03
la 20.08.2013, 10:39

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking