Spaghete Caponata

Postat de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver
9 Mar 2016 | 3549 vizualizari
Spaghete Caponata

Ingrediente

  • 1 vanata mare
  • ulei de masline
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cutii de 400 grame rosii in bulion
  • 320 grame spaghete integrale
  • parmezan

Mod de preparare

Se taie vanata in cuburi de 1 cm si se caleste  in ulei de masline, la foc mic timp de 15 minute, pana se inmoaie. 

Se adauga zaharul si otetul. 

Se taie usturoiul felii, se adauga in tigaie si se gateste 1 minut. 

Se adauga rosiile si putin apa. 

Se aduce sosul la punctul de fierbere si se lasa 15 minute, la foc mic. 

Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrand o parte din apa in care au fiert. 

Se adauga sare si piper in sos, daca este nevoie, apoi se adauga pastele si putin din apa in care au fiert pentru  obtine o consistenta cremoasa. 

Se servesc cu parmezan ras. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Caponata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Conopida in crusta de bere

Postat de Anett

Conopida in crusta de bere

Curatam si rupam conopida in bucatele. Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un...

Citeste continuarea

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Postat de andaoana

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Curatam conopida de frunzele verzi si o desfacem in buchetele. O punem la fiert in apa cu sare cateva minute. Trebuie sa fie al dente si nu foarte moale. O scurgem de apa si o lasam deoparte sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2016, 16:27
bunee
la 09.03.2016, 16:55
la 09.03.2016, 17:59
la 09.03.2016, 18:00
la 09.03.2016, 18:27
ce faine sunt

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking