Spaghete cu carne tocata

Postat de gicuta69 in Spaghete
1 Iul 2015 | 5343 vizualizari
Spaghete cu carne tocata

Rapid si bun.

Ingrediente

  • 400 g spaghete
  • 500 g carne tocata (amestec)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu pasta de toamte
  • 5 linguri ulei
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml apa
  • 1/2 legatura patrunjel

Mod de preparare

In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam 3-4 minute.

Punem busuiocul, oregano, sare si piper. Adaugam apa si vinul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit 15-20 minute. La sfarsit adaugam pasta de tomate si lasam sa dea cateva clocote.

Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte, le scurgem intr-o sterecuratoare si le clatim cu un jet de apa rece.

Pastele se aseaza pe platou si deasupra se pune carnea preparata. Presaram patrunjelul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghetti con le polpettine (spaghete cu chiftelute)

Postat de MotanLaOale

Spaghetti con le polpettine (spaghete cu chiftelute)

Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de chiftele si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac chiftelute...

Citeste continuarea

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii

Se prajeste carnea in ulei, data cu putina sare si piper, pana cand scade zeama pe care o lasa. Se adauga vinul si 100 ml apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce scad vinul si apa, se adauga ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.07.2015, 09:45
Imi plac!
la 01.07.2015, 09:46
bun!
la 01.07.2015, 09:47
si mie imi plac...
la 01.07.2015, 09:49
foarte bune!
la 01.07.2015, 09:57
Super, mai este?

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking