Ingrediente
- 400 g spaghete
- 500 g carne tocata (amestec)
- 1 ceapa
- 4-5 catei de usturoi
- busuioc
- oregano
- sare
- piper
- 2 linguri cu pasta de toamte
- 5 linguri ulei
- 200 ml vin alb
- 100 ml apa
- 1/2 legatura patrunjel
Mod de preparare
In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam 3-4 minute.
Punem busuiocul, oregano, sare si piper. Adaugam apa si vinul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit 15-20 minute. La sfarsit adaugam pasta de tomate si lasam sa dea cateva clocote.
Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte, le scurgem intr-o sterecuratoare si le clatim cu un jet de apa rece.
Pastele se aseaza pe platou si deasupra se pune carnea preparata. Presaram patrunjelul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|