Ingrediente
- 1 ceapa
- 150 g. spaghete
- 100 ml. suc de rosii
- 4 chiftelute de pui (gata preparate, prajite)
- 1 lingurita otet
- 1 lingurita zahar
- 2 linguri ulei de floare soarelui
- sare, piper
- cascaval
Mod de preparare
Fierbem pastele ,conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.
Intr-o tigaie, punem uleiul si calim ceapa taiata.
Dupa ce s-a calit adaugam sucul de rosii, otetul si zaharul. Amestecam.
Punem si chiftelutele. Mai fierbem 5 minute, sosul si oprim focul.
Scurgem pastele si le punem peste sos, amestecam bine. Condimentam , razuim cascavalul si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu chiftelute si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|