Spaghete cu fructe de mare

Postat de dena in Spaghete
22 Oct 2011 | 5514 vizualizari
Spaghete cu fructe de mare

Ingrediente

  • 500 gr. spaghete
  • 300 gr. fructe de mare
  • 50 gr. unt
  • 2 ling. smantana de gatit
  • usturoi
  • chili
  • busuioc
  • oregano
  • cascaval sau parmezan
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare, pentru spaghete. Atunci cand apa fierbe se pun si spaghetele, pe care le lasam la fiert in functie de indicatiile de pe ambalaj (unele fierb mai mult, altele mai putin).

Separat se pune intr-o tigaie untul la incins, si se adauga usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa ce s-a calit se adauga fructele de mare, chili si se potrivesc de sare.

Dupa ce fructele de mare sunt gata, se adauga oregano si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana de gatit.

Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pun peste fructele de mare.

Eu pun si cascavalul direct peste toata compozitia de fructe de mare si spaghete si amestec.

Nu mai ramane decat sa va delectati cu acest fel de mancare.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu fructe de mare, broccoli si rosii cherry

Postat de oanapl

Paste cu fructe de mare, broccoli si rosii cherry

Se curăță ardeiul de semințe și se taie feliuțe. Usturoiul curățat se feliază.  Într-o tigaie, se pune uleiul de măsline și se călesc feliile de usturoi, apoi se...

Citeste continuarea

Spaghete cu creveti aromatizați

Postat de panacris

Spaghete cu creveti aromatizați

Ardeiul kapia se coace rapid la flacăra aragazului, apoi se cojește sau cel mai simplu se folosește ardei kapia copți congelați. Ceapa galbenă, prazul și cea verde se curăță, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2011, 22:49
la 23.10.2011, 00:04
Foarte bun
la 23.10.2011, 00:47
Super !! si merge repede.
la 23.10.2011, 07:33
Multumesc!
la 23.10.2011, 13:16
cu siguranta foarte bune

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking