Spaghete integrale cu sos special de leurda

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Spaghete
18 Apr 2013 | 4394 vizualizari

Stiati ca leurda, datorita continutului ridicat de uleiuri esentiale, imbunatateste digestia si reduce presiunea sangelui. Frunzele tinere, culese inainte de inflorire, pot fi folosite la salate sau la sandwichuri, sosuri si in supa. Se potriveste foarte bine cu branza de vaci. Atentie: pentru a evita confuzia dintre frunzele de leurda si cele de lacrimioara, care sunt otravitoare, asigurati-va ca frunzele pe care le culegeti au miros de usturoi sau recoltati leurda numai primavara devreme, inainte de aparitia lacramioarelor. Sursa: Plante Aromatice, de Andrea Rausch si Brigitte Lotz

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 18.04.2013, 10:49
Multumesc aliliana. Pup
la 18.04.2013, 11:13
la 18.04.2013, 12:19
sanatoasa mancare
la 18.04.2013, 12:24
la 18.04.2013, 12:42
la 18.04.2013, 15:12
Arata foarte bine! Mi-ai facut pofta!
la 18.04.2013, 17:38
interesanta idee!!
la 18.04.2013, 23:47
Anett, Alina, Elena va multumesc si va pup
la 19.04.2013, 00:25
Ce idee buna si ce bine arata! Superrrr!
la 19.04.2013, 06:18
Daca sunt cu leurda sunt excelente Tare-mi place mie leurda
la 19.04.2013, 09:15
Multumesc Jamila
la 19.04.2013, 09:15
Sidy, am descoperit ca si mie imi place
la 19.04.2013, 11:47
la 18.11.2013, 06:36
interesanta reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking