Ingrediente
- 500 gr Spaghetti
- 200 gr cascaval delaco
- 200 gr sunculita de pui afumat
- un ardei capia rosu
- o ceapa uscata
- cateva fire de ceapa verde
- rosii pasate/bulion
- un ardei iute
- 100 gr unt
- busuioc verde
- sare dupa gust
Mod de preparare
Se taie cuburi/felii ardeiul rosu, ardeiul iute, ceapa si sunculita. Se rumenesc in 2 linguri cu ulei si se adauga rosiile pasate/bulionul.
Se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se pastreaza pe foc aproximativ 10 minute. Dupa oprirea focului se presara busuioc proaspat.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg apoi bine si se adauga untul.
Se scot (calde) pe farfurii, se presara cascaval ras si se adauga una-doua linguri cu sos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|