Ingrediente
- Ingrediente:
- 1/2 pachet de spaghete
- 300 g smatana grasa
- 4 graunti de usturoi
- 1 borcan de ciuperci
- 50 g unt+ 3 linguri de ulei
- sare
- piper
- ardei boia
Mod de preparare
Mai intai punem untul cu uleiul intr-o tigaie si lasam sa se topeasca. Adaugam ciupercile taiate felii si lasam la calit pana cand incep sa se faca maronii, aprox.20-25 de min. Adaugam sare, piper si ardei boia.
Curatam usturoiul si il pisam ca pentru mujdei.
Cand se maronesc ciupercile, adaugam in tigaie si usturoiul si smantana si amestecam bine. Mai lasam 3-4 minute pe fac si putem stinge focul.
Separat fierbem spaghetele cu un praf de sare.
Servim spaghetele cu sos de ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|