Ingrediente
- 200 gr spaghetti
- 2 linguri ulei de masline
- 3 catei de usturoi
- 150 gr spanac congelat
- 1 conserva de ton
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare
Lasam spanacul sa se dezghete usor, pastrand zeama. Fierbem pastele in sapa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Curatam usturoiul si il taiem felii.
Intr-o craticioara punem uleiul de masline si cand este incins adaugam usturoiul si il lasam sa isi elibereze aroma.
Adaugam spanacul si il lasam cateva minute. Adaugam piperul macinat. Dam jos si mixam compozitia.
Scurgem pastele si le amestecam cu spanacul. Scurgem zeama de la conserva. Adaugam tonul, pe care il rupem usor cu furculita.
Servim pastele imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu spanac si ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|