Spanac

Postat de Julie in Mancaruri de post
26 Apr 2010 | 4993 vizualizari

Se recomanda ca spanacul sa fie consumat in stare cruda, in salate, sau in mancare dar doar oparit. Nu este recomandat ca spanacul sa fie fiert mai mult pentru ca i se distrug toate proprietatile. Daca in timpul fierberii culoarea sa devine verde galbuie, devine chiar nociv pentru organism. Spanacul este indicat in combaterea anemiei, oboselii, asteniei si depresiei nervoase. Este foarte bogat in substante nutritive ( saruri de fier,calciu, magneziu, iod, vit.C, A ,B si acid folic )

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 30.04.2010, 09:58
imi place,o s-o incerc.am citit introducerea si mi-am amintit ca in multe retete am vazut ca urzicile sunt fierte fff mult si am aceeasi parere ca si tine
la 30.04.2010, 10:47
felicitari pentru documentatie . si eu pregatesc la fel verdeturile , chiar si supa de salata verde , adaug la sfarsit . am observat si eu amanuntul cu prepararea urzicilor.
este o alta reteta care si-ar gasi locul intr-o rubrica speciala pentru ,, retete usoare - hipocalorice ""
la 18.06.2010, 20:49
Gaby,Mihaela, multumesc mult de aprecieri!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking