Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla

Postat de alexa_elena in Mancaruri de legume
9 Mai 2014 | 9196 vizualizari
Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla

 Descoperă o rețetă delicioasă și simplă de spanac cu ouă ochiuri, perfectă pentru un mic dejun sănătos sau o cină rapidă. Învață cum să pregătești acest preparat nutritiv și savuros în câțiva pași ușori! Pentru Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla ai nevoie de urmatoarele ingrediente: spanac, usturoi, faina, lapte, oua. 

Ingrediente

  • Ingrediente Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla
  • 450 g spanac congelat
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • lapte
  • sare
  • piper
  • oua

Mod de preparare

Cum se prepara Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla

Intr-o cratita se pune putin ulei la incins in care se caleste usturoiul tocat, marunt. Se adauga faina si se amesteca bine, sa nu faca cocoloase, se adauga spanacul, cand incepe sa se dezghete, se adauga lapte, pana cand devine cremos, adaugam sare si piper dupa gust. Timpul de fierbe al spanacului este trecut pe punga.

Intr-o tigaie punem ulei la incins, adaugam ouale, sparte, si le prajim cateva minute.

Incearca si reteta de Supa de spanac cu cartofi sau varianta de Spanac la tigaie

Iti recomandam si varianta de post de Spanac cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua ochiuri - Reteta gustoasa si simpla" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rosii umplute cu crema de oua

Postat de caroline

Rosii umplute cu crema de oua

Rosiille le spalam si le indepartam coditele. E bine sa folositi rosii tari , nu foarte coapte.  Taiem la fiecare rosie putin din partea superioara ( ca un capac) cat sa putem sa eliminam...

Citeste continuarea

Rosii umplute cu cus-cus

Postat de gospodariu

Rosii umplute cu cus-cus

Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea, uleiul de masline si 200 ml apa clocotita timp de 5 minute. Cat timp cus-cusul se odihneste in apa clocotita, taiem partea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2014, 22:05
la 09.05.2014, 22:24
delicios imi place
la 09.05.2014, 22:41
Ce bun esteeeeeeee!
la 10.05.2014, 07:15
la 10.05.2014, 10:29
bun si sanatos!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking