Spanac cu smantana

Postat de Dya in Mancaruri de legume
20 Mar 2014 | 5030 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 21.03.2014, 09:55
ce frumos si bun
la 21.03.2014, 11:07
Pe placul meu!!
la 21.03.2014, 11:21
pai daca fierb spanacul 15 min ce dracu mai mananc? iarba? prea mult, eu il tin maxim 5min
la 21.03.2014, 13:10
MiaBianca am spus ca il oparesti aproximativ 15 minute, nu ca il fierbi. Este o diferenta majora zic eu. In plus nu imi place gustul de crud, iar 5 minute sunt insuficiente pentru ca spanacul sa fiarba. In bucataria ta gatesti cum vrei si cum iti place!
Si ar fi bine sa iti controlezi limbajul! Zi buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking