Ingrediente
- 2 pungulite spanac congelat sub forma de rondele
- 5 linguri smantana
- 1 lingura zeama de lamaie
- 5 catei de usturoi
- 1 ceapa alba
- 100 ml lapte
- 100 ml apa
- sare de mare dupa gust
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare
In 3 linguri ulei de masline se caleste usor ceapa toacata si usturoiul zdrobit 1 minut se adauga spanacul congelat, zeama de lamaie si 100 ml apa si se pune capacul.
Eu am facut mancarea in Zepter.
Am lasat spanacul pe foc in jur de 7 minute pana a scazut aproape toata apa, am luat capacul, am amestecat usor si am adaugat laptele. Am mai lasat cateva minute( 3 sau 4) pe foc foarte mic, am pus smantana si am potrivit gustul de sare.
Desigur noi l-am mancat cu oua ochiuri la capac pentru ca tare bine merge combinatia.....vedeti zeama din farfurie? :))))))...am intins in ea cu paine proaspata taraneasca calda de nu s-a vazut! :)))))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (38)
|