Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
28 Iul 2020 | 1646 vizualizari
Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

O reteta delicioasa. Nu va place spanacul? Incercati aceasta reteta, este gustoasa si savuroasa.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/spanac-cu-smantana-si-branza-gouda.html

Ingrediente

  • 300 gr de spanac proaspat curatat
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper
  • paprika
  • ierburi uscate de Provence
  • 1 felie fina de branza Gouda
  • 2-3 felii fine de jambon de Parma

Mod de preparare

Curatati spanacul, spalati-l si taiati-l marunt.

Intr-o tigaie incalziti uleiul de cocos.

Adaugati spanacul si sotati-l timp de 6 - 8 minute, la foc potrivit.

Condimentati si adaugati smantana.

Reveniti 2-3 minute.

Il puteti servi imediat simplu.

Eu am pus o felie de branza gouda peste spanacul cald si am amestecat.

Am pus felii de jambon crud sub grill si le-am colorat si uscat.

Serviti imediat spanacul cald cu 2 felii de jambon uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ardei surpriza

Postat de oanapl

Ardei surpriza

Coci ardeii, ii pui într-o cratiță, presari sare, îi acoperi și ii lași acolo până se răcesc. Nu îi coaceți foarte tare pentru că riscați să se rupă când...

Citeste continuarea

Tocanita de hribi cu smantana

Postat de oanapl

Tocanita de hribi cu smantana

Speli hribii și îi tai felii și îi pui la fiert în apă cu sare pentru 10-15 minute. Îi clătești cu apă rece și îi pui la scurs într-o sită....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2020, 21:50
la 28.07.2020, 22:27
Ceva pe gustul meu...!
la 28.07.2020, 22:55
Pfai, ce bunaciuneee!
la 28.07.2020, 23:36
la 29.07.2020, 09:46
bun!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking