Ingrediente
- 300 gr de spanac proaspat curatat
- 1 lingura ulei de cocos
- 2 linguri smantana
- sare, piper
- paprika
- ierburi uscate de Provence
- 1 felie fina de branza Gouda
- 2-3 felii fine de jambon de Parma
Mod de preparare
Curatati spanacul, spalati-l si taiati-l marunt.
Intr-o tigaie incalziti uleiul de cocos.
Adaugati spanacul si sotati-l timp de 6 - 8 minute, la foc potrivit.
Condimentati si adaugati smantana.
Reveniti 2-3 minute.
Il puteti servi imediat simplu.
Eu am pus o felie de branza gouda peste spanacul cald si am amestecat.
Am pus felii de jambon crud sub grill si le-am colorat si uscat.
Serviti imediat spanacul cald cu 2 felii de jambon uscate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|