Ingrediente
- 1 kg spanac
- 1/2 legatura usturoi verde
- 3 linguri faina
- 400 g smantana
- 2 oua
- 300 ml lapte
- 100 g cascaval
- sare
- piper
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Spanacul spalat bine, il tocam marunt, il punem intr-o tigaie cu 2 cani de apa si 3 linguri ulei de masline.
Il fierbem pana ce scade apa, amestecand din cand in cand, cand a scazut apa, adaugam usturoiul tocat si amestecam.
Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper, adaugam smantana, laptele si faina, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Adaugam compozitia peste spanacul fiert, amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, la final, adaugam cascavalul ras si sare, daca este nevoie.
Amestecam si mai lasam 1 min pe foc.
Servim cu cascaval ras si oua ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|