Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 25 gr pesmet
- ½ lingurita chilli
- 1 lingurita paprika
- 185 gr sparanghel alb din conserva
- 3 oua
Mod de preparare
Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga pesmetul si prajeste-l pana cand devine crocant si s-a rumenit.Adauga cilli si paprika, amesteca si ia cratita de pe foc.Pune sparanghelul intr-o cratita,pe foc potrivit, acopera-l cu apa fierbine si lasa-l cateva minute pe foc, cat sa se incalzeasca.
Intre timp, fierbe ouale cu tot cu coaja, in apa cu sare, timp de 3-4 minute.Dupa ce ouale au fiert atat cat albusul sa se faca iar galbenusul sa fie inca moale, trece-le printr-un jet de apa rece apoi taie-le cate un capacel.Aseaza ouale in suporturi de oua.Pentru servire, imparte sparanghelul in 3 farfurii, presara-l cu pesmet iar langa acesta aseaza cate un ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (1)
|