Sparanghel fript cu sos de iaurt si usturoi

Postat de ExploraCuisine in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2011 | 7291 vizualizari

Unul dintre ingredientele alese de mine pentru Provocarea lunii Mai "Dulce Romanie" este Sparanghelul, o leguma minunata de sezon, pe care sa fiu sincera nu o folosesc prea des in retetele mele, de aceea mi s-a parut perfect pentru provocare, astfel urmand sa vedem mai multe modalitati de a-l prepara.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 12.05.2011, 09:34
Alaturi de o friptura buna cred ca e ,,,
la 12.05.2011, 09:49
la 12.05.2011, 09:54
eu pap friptura ,restul vi l las voua
la 12.05.2011, 10:01
Foarte tare imi place...eu il pap crud
la 12.05.2011, 10:04
ce bun e
la 12.05.2011, 10:25
nu am mancat dar prefer friptura
la 12.05.2011, 10:52
nu stiu ce gust are da pap carnita
la 12.05.2011, 10:58
la 12.05.2011, 13:25
eu am mancat dar la borcan si mia placut ,nu stiu ce gust are dar arata super
la 12.05.2011, 13:50
bun si sanatos! imi place mult!
la 12.05.2011, 16:24
Fetelor, sper sa nu va fie frica de Sparanghel, e o leguma foarte sanatoasa, contine multe vitamine si e ideal pentru copii! l-am propus pentru provocare, ca sa vedem cat mai multe retete, o sa le afisez la sfarsitul lunii pe blog...e o garnitura grozava pentru friptura si nu are un gust intens, merge perfect cu un sos ca cel de mai sus
la 12.05.2011, 16:46
f bun si eu gatesc sparanghel dar prefer cel "salbatic" ca e mult mai gustos
la 12.05.2011, 17:14
Lilik, eu inca nu am vazut din cel salbatic la supermarketul de la mine din bloc, ce-i drept ca nu am cautat in alta parte
la 13.05.2011, 08:22
la 03.06.2011, 15:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking