Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella
Postat de simona72 in Retete Delikat
1 Aug 2018 | 3063 vizualizari
Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.
Astazi va aduc o reteteta mai speciala de pui. De ce speciala? Eu zic ca e o mancare de duminica. Cand se aduna toata familia la masa, se asaza frumos mancarea tocmai scoasa din cuptor, iar aromele te imbie sa mananci cu pofta. E traditional la romani ca in zi de sarbatoare, de duminica, sa servim friptura. Fiecare o face cum doreste si cum pofteste, dar, in general, duminica cam toate gospodinele baga cate o tava de friptura in cuptor. De data asta am ales pui, pe care nu am evitat sa-l umplu cu hribi de padure. Pentru ca nu am avut proaspeti, am apelat la proviziile din congelator. Ca si garnitura ce poate fi mai simplu si mai gustos decat cartofii? I-am aruncat si pe ei in tava in care am asezat puiul, numai bine in felul acesta se patrund si mai bine aromele.
Ei, cand vine vorba de arome, aici avem de povestit! Prietenii de la Delikat au noua gama de produse cu ingrediente 100% naturale. Pe langa asta, gama este foarte variata, ceea ce pe mine nu poate decat sa ma incante. Desigur, gasiti si amestecuri gata facute, iar cele pentru carne sunt pe primul loc. Adica gama este diversificata, pentru carne de porc, pui, vita,chiftele, sarmale, gulas, etc… nici nu le stiu pe de rost pe toate. Recunosc ca de cele mai multe ori folosesc amestecurile gata preparate, dar atunci cand am timp, imi place sa amestec eu condimentele. Atunci cand gama mirodeniilor este diversificata, asa cum o are Delikat, e o placere sa te joci cu aromele.