Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]

Postat de mihaelar63 in Vita
2 Iul 2014 | 5191 vizualizari

Am pastrat titlul original pentru ca am respectat reteta originala italiana . Sunt in faza in care curiozitatea ma face sa experimentez retete noi fara a interveni sau omite ingrediente . Surpriza placuta si rasplata sunt noile gusturi si arome .

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 02.07.2014, 10:42
Cleme nu te ineci ca aluneca bine sunt cu sos )
la 02.07.2014, 10:43
Liliana sa incerci
la 02.07.2014, 10:45
Bya , cu drag
la 02.07.2014, 10:45
Dana , o iau ca un compliment
la 02.07.2014, 11:02
O super bunatateeee
la 02.07.2014, 11:08
Rocsi carnita a fost buna ca este din vitel crescut bine ;d . Dar hribii sunt o nebunie .Sa-i dea Dumnezeu sanatate celui ce i-a cules ,sa mai mearga sa ne aduca
la 02.07.2014, 11:46
Ce bine arata!
la 02.07.2014, 12:31
cat de buna ar fi o portie, pot sa vin ?
la 02.07.2014, 12:33
Linistita poti veni Oana , e proaspat ,inca asa de gust mai este
la 02.07.2014, 14:17
vai ce buna si colorata e mancarica
la 02.07.2014, 15:02
Obligatoriu culoarea trebuie sa fie prezenta
la 02.07.2014, 21:14
delicioasa
la 05.07.2014, 23:46

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking