Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]

Postat de mihaelar63 in Vita
2 Iul 2014 | 5224 vizualizari

Am pastrat titlul original pentru ca am respectat reteta originala italiana . Sunt in faza in care curiozitatea ma face sa experimentez retete noi fara a interveni sau omite ingrediente . Surpriza placuta si rasplata sunt noile gusturi si arome .

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 02.07.2014, 00:22
Ce bine arata!
la 02.07.2014, 00:48
Multumesc Angelina Am prins si eu pe lumina
la 02.07.2014, 06:01
vin la masa cu siguranta
la 02.07.2014, 06:10
Zici sa mananc spite din astea,nu ma inec cu ele?
la 02.07.2014, 07:01
imi place
la 02.07.2014, 08:06
o bunatate!
la 02.07.2014, 08:26
Harnicuta mai esti ne ispitesti de dimineata cu bunatatike tale
la 02.07.2014, 08:44
wowwwwwwww ce minunatie!!!!!!!!!!!
la 02.07.2014, 08:58
Ce bunatate ai facut!
la 02.07.2014, 09:41
buna rau
la 02.07.2014, 10:06
la 02.07.2014, 10:17
Bine ca ai tradus ca nu stiam ce mananc ))) foarte bun
la 02.07.2014, 10:40
Era normal sa pun traducerea . mi-am luat notite constincioasa .Altfel imi prindeam urechile si eu ))
la 02.07.2014, 10:40
MIrela hai ca e aproape
la 02.07.2014, 10:41
Babi am observat ca ti-ti plac preparatele mele dimineata . EI , mod de viata sanatos

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking