Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]
Postat de mihaelar63 in Vita 2 Iul 2014 | 5224 vizualizari
Am pastrat titlul original pentru ca am respectat reteta originala italiana . Sunt in faza in care curiozitatea ma face sa experimentez retete noi fara a interveni sau omite ingrediente . Surpriza placuta si rasplata sunt noile gusturi si arome .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 02.07.2014, 00:22
Ce bine arata!
la 02.07.2014, 00:48
Multumesc Angelina
Am prins si eu pe lumina
la 02.07.2014, 06:01
vin la masa cu siguranta
la 02.07.2014, 06:10
Zici sa mananc spite din astea,nu ma inec cu ele?
la 02.07.2014, 07:01
imi place
la 02.07.2014, 08:06
o bunatate!
la 02.07.2014, 08:26
Harnicuta mai esti ne ispitesti de dimineata cu bunatatike tale
la 02.07.2014, 08:44
wowwwwwwww ce minunatie!!!!!!!!!!!
la 02.07.2014, 08:58
Ce bunatate ai facut!
la 02.07.2014, 09:41
buna rau
la 02.07.2014, 10:17
Bine ca ai tradus ca nu stiam ce mananc
))) foarte bun ![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
la 02.07.2014, 10:40
Era normal sa pun traducerea . mi-am luat notite constincioasa .Altfel imi prindeam urechile si eu
))
la 02.07.2014, 10:40
MIrela hai ca e aproape
la 02.07.2014, 10:41
Babi am observat ca ti-ti plac preparatele mele dimineata . EI , mod de viata sanatos
COMENTEAZA