Ingrediente
- Pentru aluat: le gasiti aici: https://www.bucataras.ro/retete/tarte-si-rozete-cu-branza-ierburi-si-marar-87576.html
- Pentru umplutura:
- 3 carnaciori pentru grill
- Oregano si condimente pentru porc Delikat
- 150 g cascaval ras
- 2 oua pentru uns
Mod de preparare
Aluatul pregatit anterior se taie in trei parti, care se lucreaza pe rand.
Se intinde prima foaie, se unge cu ou, se presara cascaval ras, oregano si condimente pentru porc, dupa gust. Se impatureste si se intinde din nou, pentru ca mirodeniile se intre in aluat.
Pentru spice: se ruleaza aluatul, se taie felii, dar nu pana la capat, apoi fiecare felie se apuca intre doua degete pentru a-i subtia capatul si se trage peste margine: stanga, dreapta, mijloc, apoi iar stanga, dreapta, mijloc. Se vede cel mai bine in poze.
Se asaza felii de carnat in fiecare bob. Un carnat a fost suficient pentru un spic. Mi-au iesit 3 spice.
Se unge fiecare din nou cu ou si se coace la foc mic 25 minute sau pana se rumeneste.
Timp de pregatire: 10min
Timp de coacere: 50min
Portii: 8.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/spice-de-grau-cu-carnaciori-si-cascaval.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Spice de grau cu carnaciori si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|