Spirale tricolore, cu sos si sunca

Postat de ancutsa in Fusilli
25 Aug 2017 | 4928 vizualizari
Spirale tricolore, cu sos si sunca

 Imi plac mult pastele cu sos, iar de data asta le-am pregatit alaturi de putina sunca (piept de porc si slanina afumata). Am ales pentru aceasta masa, spirale tricolore de la Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii) care sunt delicioase.

Ingrediente

  • 300 g spirale tricolore Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii);
  • 300 g piept de porc;
  • 50 g slanina afumata;
  • Sare dupa gust;
  • 1 lingura bulion;
  • Putin cascaval ras

Mod de preparare

 

Se taie fasii pieptul de porc (sau alta sunca taraneasca) si slanina afumata si se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei incins.

 Se pun pastele la fiert in apa suficienta, cu un varf de sare si putin ulei. Se fierb al dente. Apoi se adauga cele doua tipuri de sunca si bulionul (suc de rosii sau rosii pasate), un praf de sare (dar si alte mirodenii daca doriti ) si se lasa sa fiarba pana scade un pic, iar pastele sunt fierte.

Se de pe foc, se presara cascaval ras si frunzulite de busuioc.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/spirale-tricolore-cu-sos-si-sunca.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale tricolore, cu sos si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte

Postat de mirela0911

Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte

Se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se taie in cubulete potrivite.  Ardeii se spala si se taie fasii. Ceapa se curata si se taie julienne. Ardeiul iute se taie...

Citeste continuarea

Fusilli cu ton si rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Fusilli cu ton si rosii

Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand dau in clocote se pun pastele, fierbandu-se conform indicatiilor de pe pachet, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac. Se unge o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.08.2017, 21:02
Bune și sățioase!
la 25.08.2017, 21:05
Multumesc mult, Rodica!
la 25.08.2017, 22:33
la 26.08.2017, 00:08
Foarte bune! Sunt fan !
la 26.08.2017, 09:06

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking