Ingrediente
- 300 g spirale tricolore Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii);
- 300 g piept de porc;
- 50 g slanina afumata;
- Sare dupa gust;
- 1 lingura bulion;
- Putin cascaval ras
Mod de preparare
Se taie fasii pieptul de porc (sau alta sunca taraneasca) si slanina afumata si se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei incins.
Se pun pastele la fiert in apa suficienta, cu un varf de sare si putin ulei. Se fierb al dente. Apoi se adauga cele doua tipuri de sunca si bulionul (suc de rosii sau rosii pasate), un praf de sare (dar si alte mirodenii daca doriti ) si se lasa sa fiarba pana scade un pic, iar pastele sunt fierte.
Se de pe foc, se presara cascaval ras si frunzulite de busuioc.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/spirale-tricolore-cu-sos-si-sunca.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale tricolore, cu sos si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|