Spuma de capsuni cu mere

Postat de Bucataria_lui_Tavi in Dulciuri
6 Iun 2010 | 6583 vizualizari

Spuma de fructe reprezinta unul dintre deserturile mele preferate, asa ca nu pot decat sa ma bucur ca e vara. O prepar ori de cate ori am pofta de ceva bun, fin si racoritor, iar rezultatul este de fiecare data impresionant fie ca aleg sa folosesc capsuni, fructe de padure sau visine. De aceasta data insa am abandonat modul traditional de preparare pe care il stiam si am optat sa incerc varianta irlandeza a acestui desert. Produsul final a iesit delicios!

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 07.06.2010, 11:53
eu am deja branza luata a doua oara ca sa fac prajitura
la 07.06.2010, 11:55
Nadina, oooooooooooo pai mai ai 1 saptamana .
la 07.06.2010, 15:26
Excelent arata ! Imi place prezentare super de efect
la 07.06.2010, 16:27
Multumesc Sylvia!
la 07.06.2010, 17:20
nu am preparat pana acum o astfel de combinatiedar cum merele verzi sunt pe gustul meu si restul de fructe sunt din belsug in perioada aceasta, sigur voi incerca cat de curand5 furculite
la 07.06.2010, 17:38
Lia, nici eu n-am mai facut vreodata o astfel de combinatie la spuma de fructe (ma refer la mere si nu numai - nici gelatina nu puneam, nici zeama de lamaie), dar am niste prieteni in Irlanda si mi-au adus o carte de bucate de acolo, de la mama lor. E drept ca ei o fac in special cu fructe de padure, dar n-am gasit in piata inca in Bucuresti. In concluzie, am fost curios sa vad cum iese combinatia asta si a iesit buna.
la 20.08.2011, 11:57
la 16.01.2012, 12:31
La multi ani Tavi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking