Stamppot (piure olandez) cu varza de Bruxelles si chipsuri din cartofi dulci

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
24 Apr 2018 | 2134 vizualizari
Stamppot (piure olandez) cu varza de Bruxelles si chipsuri din cartofi dulci

Ingrediente

  • 1 1/4 kg cartofi
  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 200 ml lapte cald
  • 1 rookworst (carnat olandez afumat; se poate inlocui cu piept de pui afumat)
  • 50 grame unt
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 50 grame chipsuri din cartofi dulci

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare 20 de minute. Varza de Bruxelles se taie in jumatati si se fierbe in apa cu sare, 7 minute.

Carnatul se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj., apoi se feliaza. Pieptul de pui (daca se foloseste) se taie fasii si adauga direct.

Cartofii se transforma in piure, apoi se amesteca cu varza de Bruxelles si carnea. Se adauga laptele, mustarul si untul, sare si piper dupa gust. Se consuma imediat cu chipsuri de cartofi dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stamppot (piure olandez) cu varza de Bruxelles si chipsuri din cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Postat de mihaelar63

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Carnea de ied se spala si se curata cu atentie . Iedul nostru a fost foarte frumos si curat . Depinde cum lucreaza cine il sacrifica . Am presarat peste carne oregano, sare, piper si boia...

Citeste continuarea

Friptura din carne de strut

Postat de panacris

Friptura din carne de strut

Sosul de soia, muștarul și uleiul de măsline se amestecă până se omogenizează. Se unge carnea de struț decongelată, ce se pune într-un vas de sticlă, de preferat, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2018, 15:52
la 24.04.2018, 17:33
la 24.04.2018, 17:48
la 24.04.2018, 20:09
la 25.04.2018, 07:47

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking