Stelele de dimineata (pancake cu banane)

Postat de aziz in Dulciuri
29 Mar 2011 | 5145 vizualizari
Stelele de dimineata (pancake cu banane)

Ingrediente

  • un ou
  • jumatate cana de lapte
  • faina cu coeficient de crestere(sau faina normala si putin praf de copt)
  • o lingura zahar si putin zahar vanilat
  • un praf sare
  • sucul de la jumatate de portocala
  • o banana si felii de portocala
  • sirop caramel optional

Mod de preparare

amestecam oul cu zaharul sucul de portocala ,lapte si faina cit sa iasa o compozitie mai consistenta putin ca cea de clatite.

Se incalzeste tigaia, se unge cu putin unt sau ulei si se toarna cite putin din compozitie. Adaugati felii de banana. Cind incepe sa faca gaurele deasupra o intoarceti . Se serveste cu fructe proaspete si daca doriti caramel sau miere de albine sau sirop de artar....acesta este pancake-ul nostru

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelele de dimineata (pancake cu banane)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert melci cu rahat

Postat de xana

Desert melci cu rahat

Omogenizam 50 gr din cantitatea de margarina topita si racita impreuna cu 2 galbenusuri. Adaugam apoi zaharul pudra si 50 ml de lapte. Faina o amestecam cu un praf de sare, drojdia si praful de...

Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata

Postat de Constelatialeu

Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata

Pregatim ingredientele sa le avem la indemana cand ne apucam de treaba. Spargem alunele le prajim si curatam de coaja, apoi le taiem mai grosier. Scurgem visinele de visinata si apoi le scoatem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2011, 19:47
wowwww
la 29.03.2011, 19:49
bella
la 29.03.2011, 19:49
miha
la 29.03.2011, 19:52
la 29.03.2011, 19:55
am si eu o forma la fel si tot ce pun in ea pe aragaz se lipeste deci am scuza la vin la tine

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking