Ingrediente
- 50 g paste sub forma de stelute + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
- doua linguri de ulei de masline;
- 6 catei de usturoi;
- o lingura pasta de tomate;
- 100 ml apa;
- oregano uscat;
- busuioc uscat;
- putin piper negru;
- o foaie de dafin;
- o lingurita de zahar;
- sare, dupa gust.
Mod de preparare
Se pun apa si sarea intr-o craticioara la foc si cand clocotesc se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj si se acopera cu un capac, dupa ce a fost stins focul.
Usturoiul se curata de foi, se spala si se caleste in ulei. Se adauga restul ingredientelor prezentate, se amesteca si se fierb pana cand scade apa. Se inlatura usturoiul, se scurg pastele si se pun in sos, se amesteca totul si se mai tine la foc 1-2 minute, apoi se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|