Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine
Postat de Satisfyyourcravings in Porc 6 Apr 2014 | 4184 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 06.04.2014, 18:16
arata tare bine!
la 06.04.2014, 18:19
Bune preparatele cu gust dulce-picant!
la 06.04.2014, 18:20
ce bunatate
la 06.04.2014, 18:42
Nu mai am cuvinte
la 06.04.2014, 18:45
super
la 06.04.2014, 18:52
apetisant
la 06.04.2014, 19:17
like
la 06.04.2014, 19:54
Bun,bun! Dar ce e bak choi ???
la 06.04.2014, 20:42
E o plantuta cu frunze verzi si tulpini mai groase care nu are cine stie ce gust. Eu o folosesc ca sa nu zic ca nu am pus si ceva verde in mancare. O folosesc la supe sau stir-fry.
la 06.04.2014, 22:30
la 06.04.2014, 23:28
ce fain arata!
la 07.04.2014, 18:09
Arata de-mi ploua in gura Bun tare
COMENTEAZA