Stiuca crocanta cu busuioc
Postat de mihaelar63 in Peste 4 Ian 2021 | 2528 vizualizari
Stiuca are o carne ferma si putin mai uscata . I-am dat suculenta printr-o usoara marinare . Nu ne ferim sa mancam diverse soiuri de peste . Mai ales cand avem oportunitatea de a achizitiona peste proaspat . Am obtinut stiuca deosebit de crocanta cu ajutorul grisului .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 05.01.2021, 00:07
la 05.01.2021, 08:26
Muti fug de stiuca din cauza oaselor,stiuca e campioana la ele. Din stiuca in Delta mai mult prefera s-o umple sau sa faca chiftele . Varianta ta este interesanta. Un medalion si pentru mine,va rog!
yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif
la 05.01.2021, 10:09
Ce idee bună! Eu am pregătit știuca la cuptor și a ieșit cam uscată și nu prea ne-a plăcut.
la 05.01.2021, 10:37
la 05.01.2021, 16:35
la 05.01.2021, 18:53
Buna!
la 05.01.2021, 19:10
la 06.01.2021, 09:46
Bunăă, bunăăă!
la 06.01.2021, 10:59
Buna!
la 06.01.2021, 20:27
COMENTEAZA