Ingrediente
- -1 bucata stiuca (aproximativ 1kg)
- -3 cepe mari
- -2 morcovi
- -2 catei usturoi
- -sare
- -piper
- -foi dafin
- -200 ml vin alb
- -1 rosie
- -1/2 lamaie
Mod de preparare
Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece. Am uscat-o in prosoape de hartie .
Asezonam cu sare si piper si in interiorul ei asezam frunze de dafin.
Morcovul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi si subtiri.
Ceapa,usturoiul si rosia rondele.
Intr-o tava antiaderenta am pus morcovi, ceapa si usturoiul imprastiate pe toata suprafata ei. Deasupra am asezat stiuca intreaga si peste rondele de rosii.
Am stropit cu zeama de lamaie, am turnat vinul si am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand a fost gata (aproximativ 20 minute).
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|