Stollen cu branza de vaci si parfum de scortisoara
Postat de bucataria_cu_mirodenii in Prajituri 27 Dec 2013 | 4307 vizualizari
Facusem demult o pasiune declarata pentru Stollen, imi plac combinatiile de fructe confiate cu aluatul dulce si aromat al cozonacului nemtesc, m-a vrajit din prima clipa. Incredibil de gustos este cu branza de vaci, prune uscate si stafide, presarata la final cu zahar pudra cu aroma de vanilie si scortisoara. De ceva vreme, Lidl ne ademeneste cu variate arome de Stollen si pentru ca nu sunt adepta dulciurilor industrializate, mi-am luat inima in dinti si am copt propriul meu Stollen, aromat asa cum imi place mie, condimentat putin cu scortisoara, partial din faina integrala si imi place nespus de mult ca nu trebuie dospita neaparat ci se poate coace si cu praf de copt, sau cel putin cozonacul meu nemtesc de asta a avut parte si nu s-a plans nimeni de el, din contra.
Inapoi la reteta
|