Struguri marinati

Postat de panacris in Muraturi
24 Oct 2019 | 176 vizualizari

Din seria fructe marinate. Ardelenii deobicei consumă lângă tocănițe și piure, compot de prune sau vișine, în loc de murături. Am savurat an de an gogoșari umpluți cu struguri, m-am gândit de ce să nu încerc să marinez, doar struguri și nu struguri albi și roșii din via de la țară.   Vă asigur că sunt minunați, dulci-acrișori și aromați! 

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 24.10.2019, 21:06
buni buni
la 24.10.2019, 21:17
la 24.10.2019, 21:43
Buni trebuie să fie... Noi am pus odată la un aperitiv și au fost buni...
la 24.10.2019, 21:52
foarte buni
la 24.10.2019, 22:33
Adauga comentariu...
la 25.10.2019, 10:14
Interesanti!
la 25.10.2019, 19:03
Buni!
la 26.10.2019, 10:22
Interesant!
la 26.10.2019, 19:40
la 26.10.2019, 21:12
Interesanta reteta!
la 28.10.2019, 12:52
Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!
la 02.11.2019, 09:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking