Stufat de miel in vas roman

Postat de Oana in Oaie
3 Apr 2010 | 23410 vizualizari

O mancare traditionala de Pasti, nelipsita de pe masa noastra! Foarte usor de preparat!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 04.04.2010, 13:38
Rivka, pai dimineata am avut aperitivele, acum incalzim ciorbita si apoi stufatul Ma duc sa fac salata verde
la 04.04.2010, 18:28
cine nu gusta stufat , nu stie ca e Paste! un deliciu!
la 04.04.2010, 20:11
sa ne zicicum a fost ;D
ce as inmuia si eu un colt de paine in sosul ala, poate totusi cumpar si eu o bucata de carne de miel sapt viitoare ......
la 04.04.2010, 20:27
bun,foarte bun
la 04.04.2010, 23:42
A fost senzational!! s-a dus rapid tot stufatul! cand descarc pozele va arat o portioara
la 05.04.2010, 20:34
super arata Oana! si imi place mult si noul avatar! stufatul e preferatul meu ! mama ne-apacalit camancam pui canderam mici si era miel in stufat!iar ideea cu vasul e super , am sa incerc si eu !
la 06.04.2010, 15:37
Multumesc, Roberta Poza e facuta de curand Iar stufatul a mai scazut putin cand l-am reincalzit, dar e tare bun in vasul roman
la 16.04.2011, 16:21
la 16.04.2011, 19:39
Mmmh, tare bun
la 22.04.2011, 08:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking