Stufat fraged de miel

Postat de Bucataras in Oaie
20 Apr 2016 | 8253 vizualizari
Stufat fraged de miel

Astazi iti arat cum sa-ti usurezi munca-n bucatarie pregatind un stufat de miel.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de miel fara os (eu am folosit pulpa, pe care am curatat-o bine in prealabil)
  • 3 legaturi de usturoi verde
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 2 crengute de cimbru
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri de bulion de calitate
  • 1 lingurita de amidon
  • 70 ml de vin rosu demisec
  • 50 ml de apa
  • 3 linguri de ulei
  • 2 lingurite de zeama de lamaie
  • 8 frunze de menta proaspata
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea va fi atat de frageda incat ti se va topi in gura, iar aromele se vor imbina perfect intr-un preparat pe care vei vrea sa-l faci iar si iar.

Ai nevoie de: 1 kg de carne de miel fara os (eu am folosit pulpa, pe care am curatat-o bine in prealabil), 3 legaturi de usturoi verde, 3 legaturi de ceapa verde, 2 crengute de cimbru, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 2 linguri de bulion de calitate, 1 lingurita de amidon, 70 ml de vin rosu demisec, 50 ml de apa, 2-3 linguri de ulei, 2 lingurite de zeama de lamaie, 7-8 frunze de menta proaspata, sare si piper dupa gust.

 

Taie carnea de miel cubulete. Toaca legaturile de usturoi si ceapa. O sa aleg sa pregatesc acest preparat la Crock Pot 6L Saute pentru ca vreau sa am parte de-o carne extrem de frageda.

Daca nu ai unul, atunci poti pregati stufatul pe foc. Vasul de aluminiu iti permite sa-l pui direct pe foc. Asa ca incinge-l, adauga uleiul si caleste carnea pana prinde o culoare. Adauga apoi cimbrul, usturoiul si ceapa verde, amesteca si la putin timp stinge cu vinul si lasa putin sa se reduca.

Afla toti pasii de preparare din reteta video https://youtu.be/1h9a2VxxH2E

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat fraged de miel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Stufat de miel

Postat de AlexTeacher

Stufat de miel

Taie ceapa si usturoiul verde rondele. Taie carnea perpendicular pe fibra in cuburi mai mari. Carnea a fost curatata inainte de grasime si pielite. Incinge bine uleiul intr-un tuci si caleste...

Citeste continuarea

Tocana cu costite si gat de batal

Postat de mihaelar63

Tocana cu costite si gat de batal

 Carnea se portioneaza si se opareste cu apa clocotita .  Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt . Incepeti sa caliti ceapa si usturoiul in ulei pana devin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2016, 18:17
Foarte bun este stufatul !
la 20.04.2016, 18:18
la 20.04.2016, 18:25
la 20.04.2016, 19:14
Ioooiii!
la 20.04.2016, 19:16
Delicios !

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking