Şuberec

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
10 Feb 2013 | 7206 vizualizari

Şuberecul este un preparat foarte popular în Dobrogea, zonă care încă mai păstrează influenţele paşalâcului turcesc şi în care m-am născut și am copilărit.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 10.02.2013, 11:11
la 10.02.2013, 11:12
super
la 10.02.2013, 11:21
cum arata as manca si eu
la 10.02.2013, 11:22
de cand n-am mai mancat! de cand eram acasa in constanta!!bun!!!!
la 10.02.2013, 12:01
la 10.02.2013, 12:05
Cred ca e foarte buna! Pentru micul dejun e super!
la 10.02.2013, 12:06
la 10.02.2013, 12:07
se prajeste si carnea in timpul asta scurt?
am o problema cu carnea daca nu e bine facuta
la 10.02.2013, 12:09
Cred ca sunt tare buneee!
la 10.02.2013, 12:16
Da, da... bun, doar-s dobrogeanca...
la 10.02.2013, 13:16
la 10.02.2013, 13:59
am si eu aceeasi nedumerire ca si diaconuta...carnea se prajeste in timpul asta? pt ca aluatul se face repde
la 10.02.2013, 14:37
la 10.02.2013, 14:57
la 10.02.2013, 17:56
La mine s-a prăjit, însă cel mai bine este să-l verificați pe primul și să ajustați timpul și temperatura de prăjire în funcție de preferințe!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking