Suc de mere dupa reteta veche

Postat de Ksenya in Sirop / Compot
11 Dec 2017 | 12302 vizualizari
Suc de mere dupa reteta veche

Va prezint o reteta  veche ce am gasit-o  aici :http://santerra-natural.ro/produs-traditional-sasesc/ Este usor de preparat si nu se distrug nutrientii Avand multe mere, am zis ca merita incercat. Am facut-o al 2-lea an consecutiv. Se pastreaza foarte bine la loc racoros, pana in primavara tarziu. Dintr-un kg de mere rezulta aproximativ  o sticla de 750 g de suc.

Ingrediente

  • Mere
  • sticle sterilizate
  • dopuri sterlizate

Mod de preparare

Spalati bine merele.

Curatati de impuritati sau eventual de parti stricate.

Dati merele la storcator si  sucul obtinut il puneti intr-o oala incapatoare.

Puneti oala pe aragaz la foc mediu.

Aduceti sucul pana la punctul de fierbere.

Umpleti sticlele si inchideti etans.

Lasati sub patura pana se racesc complet.

Pastrati sticlele la loc racoros si intunecat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de mere dupa reteta veche" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Nectar de mere cu menta

Postat de Ina

Nectar de mere cu menta

Spalam merele si le feliem, indepartand codita si cotorul.  Feliile se pun intr-o oala mare , turnam apa cat sa nu acopere fructele ( pentru ca ele isi vor lasa si sucul propriu ) si punem la...

Citeste continuarea

Sirop din flori de iasomie

Postat de panacris

Sirop din flori de iasomie

Florile de iasomie se spală sub jet de apă rece, apoi se scot de pe crenguțe și se lasă la rece, până ce se prepară siropul. Zahărul și apa se pun la fiert, la foc mic, cca. 60...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2017, 17:38
Frumoasa prezentare!
la 11.12.2017, 17:42
Ce bun trebuie sa fie!
la 11.12.2017, 17:47
la 11.12.2017, 18:27
Minunat!
la 11.12.2017, 18:50

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking