la 27.05.2013, 21:00 Fain, cred ca voi face si eu!
la 27.05.2013, 21:04 Foarte tare,Liliana!
la 27.05.2013, 21:06 N-am folosit zarzare, dar am mancat ciorba acrita asa si mi-a placut
La noi, face mama-soacra bors . Nu ne lipseste niciodata
la 27.05.2013, 21:13 ce interesant
la 27.05.2013, 21:14 Bya
la 27.05.2013, 21:14 Cleme, a fost la indemana, l-am facut dimineata pana sa plec la scoala...
la 27.05.2013, 21:14 Meri, n-o sa dai gres...e tare buna ciorba cu asemenea acritura.
la 27.05.2013, 21:14 Multumesc Buni
la 27.05.2013, 21:16 Ina si noi facem bors de casa. Dar nu ratam nici aceste zarzare pentru ca e sezonul.Ca la capsuni, acuma. Nu fac multe...cat sa fac de 2-3 ori.
la 27.05.2013, 21:16 Dia, multumesc.
la 27.05.2013, 21:16 Tare chestia cu pungile de gheata,mi-a placut ideea
la 27.05.2013, 21:18 super ideea!
la 27.05.2013, 21:19 Pai nu stiam in ce sa le pun pe repede inainte. Eram in graba mare.Stiam de pungile astea. Tot nu facem gheata non stop..