Sufleu de brinza cu legume

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
28 Mar 2013 | 10557 vizualizari
Sufleu de brinza cu legume

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • o lingurita bicarbonat
  • 100 gr brinza telemea
  • 100 gr cascaval
  • o cutie mica porumb dulce
  • o cutie mica mazare
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 linguri smantina
  • 2 cirnaciori crud uscat de mistret(optional)
  • sare
  • piper
  • pt decor
  • o rosie
  • frunze proaspete de rosmarin

Mod de preparare

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat galbenurile,apoi 2 linguri smantina, iar la urma faina amestecata cu bicarbonatul, avind grija sa nu se lasa compozitia.

Brinza si cascavalul le dam pe razatoarea mare, punem mazarea si porumbul dulce scurse, ceapa verde taiata feliute, cirnaciorii taiati feliute subtiri, smantina si amestecam compozitia. Compozitia de legume o punem peste aluat, le amestecam cu grija si le punem intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si faina. Deasupra ornam cu felii subtiri de rosii, frunzulite de rozmarin si presaram piper proaspat macinat. Se da la cuptorul incins la 170 grade pt 30 minute.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Trigoane cu branza sarata

Postat de momo121

Trigoane cu branza sarata

Drojdia o dizolvam impreuna cu lingurita de zahar si oul, amestecam bine pana obtinem o pasta moale! Intr-un bol punem faina, este bine sa o cernem inainte sau sa o amestecam cu un tel...

Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu spanac

Postat de Constelatialeu

Rulada aperitiv cu spanac

Lasam sa se dezghete spanacul, apoi il punem in blender impreuna cu galbenusurile, smantana, un pic de sare si blendam, nu foarte mult, cat s a se omogenizeze ingredientele. Transferam totul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2013, 12:02
la 28.03.2013, 12:16
La cate bunatati ai pus in el cred ca a iesit foarte bun!
la 28.03.2013, 12:18
la 28.03.2013, 12:25
Îmi place!
la 28.03.2013, 12:34
ce bine arata

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking