Sufleu de broccoli cu piept de pui

Postat de raisha in Pui
4 Apr 2015 | 6733 vizualizari
Sufleu de broccoli cu piept de pui

O cina sau un pranz satios si gustos!

Ingrediente

  • 500 g broccoli congelat
  • 1 bucata piept de pui
  • 3 oua
  • 300 g smantana
  • 200 g cascaval ras
  • 100 g masline
  • 3 linguri de lapte
  • 1 lg unt
  • sare si piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Pieptul de pui se portioneaza in cubulete sau fasii si se pune la fiert pana se patrunde usor cu furculita. Cand face spuma se ia de deasupra cu o lingura pana se limpezeste zeama.

Buchetelele de broccoli se vor pune separat la fiert cand apa da in clocot pentru 10 minute, pana se taie usor cu un cutit si este patruns.

Ungem un vas de yena cu 1 lingura de unt pana acoperim bine si marginile. Cand broccoli este gata patruns il strecuram de apa si il adaugam in vasul yena. Carnea o scoatem separat pe un vas si o lasam sa se racoreasca, apoi o adaugam peste stratul de broccoli din vas. Continuam cu urmatorul strat de broccoli.

Separat facem un amestec din ouale batute, smantana, laptele si jumatate din cantitatea de cascaval. Il turnam apoi in vasul nostru yena peste straturile de pui si broccoli.

Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Scoatem apoi tava si adaugam restul de cascaval, maslinele si patrunjelul. Dam totul inca odata la cuptor pentru inca 10 minute.

Se va servi sufleul cald. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Souffle de broccoli cu piept de pui

Postat de medioto59

Souffle de broccoli cu piept de pui

Pieptul de pui se taie fasiute si se pune la fiert in apa cu sare. Lasam pana cand carnea este bine fiarta avand grija ca din cand in cand sa indepartam spuma. Cand carnea este fiarta o scoatem pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2015, 14:47
la 04.04.2015, 22:16
bun bun
la 04.04.2015, 22:53
la 05.04.2015, 00:10
la 06.04.2015, 12:39
Bun sufleul!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking